Over ons

Jonge kinderen optimale kansen geven om hun talenten te ontplooien

Deze e-opleiding tot Bodymap-beweegcoach of Bodymap-expert-leraar is een initiatief van Bodymap. De ambitieuze missie van onze organisatie is:

Kinderen optimale kansen geven om hun talenten te ontplooien en zelfverzekerd in het leven te staan. Hoe? Door elke zorg op jonge leeftijd (van 0 tot 8 jaar) aan te pakken door de motorische ontwikkeling te begrijpen en te stimuleren.

De magie zit ‘em in ons Ontwikkelingslab, de basis om de motorische ontwikkeling te begrijpen en te stimuleren.

De vele mooie resultaten en ervaringen van kinderen, hun ouders, begeleiders en coaches versterken het belang van onze aanpak. Via e-opleidingen verspreiden we de Bodymap-microbe naar alle mensen in Vlaanderen en Nederland die professioneel met kinderen bezig zijn. Want als gecertificeerde Bodymap-beweegcoach heb jij een groot aandeel in onze missie om kinderen optimale kansen te geven om hun talenten te ontplooien en zelfverzekerd in het leven te staan.

Doe jij mee? Check of onze e-opleiding tot Bodymap-beweegcoach of tot Bodymap-expert-leraar iets voor jou is.

De enthousiaste gezichten achter Bodymap

Hallo, wij zijn Liesbeth Verhoeven en Ann De Wilde. De ontwikkeling van jonge kinderen heeft ons altijd al gefascineerd. Samen richtten we Bodymap op. Met heel veel goesting om zoveel mogelijk jonge kinderen alle kansen te geven om hun talenten te ontplooien en als zelfverzekerde mens in het leven te staan. 💪

Heb jij vragen over onze e-opleiding tot Bodymap-beweegcoach?

Je vraag beantwoorden we met veel plezier.

© 2024 Bodymap - Powered by Maatos