• 1.490 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  31

  Bodymap stimuleert kinderen natuurlijk in hun ontwikkeling door beweging, zonder te forceren. Een Bodymap beweegcoach op school biedt niet alleen preventieve waarde maar ook effectieve zorg, inclusief een jaarlicentie voor het ontwikkelingslab.

  1.490 (excl. BTW)
 • 1.295 (excl. BTW)
  5( 2 reviews )
  46

  Jonge kinderen, baby’s, peuters en kleuters hebben een heel specifieke begeleiding nodig. De juiste kennis van de motorische ontwikkeling is een noodzaak. Deze cursus biedt kennis, inzicht en handvaten om kinderen te versterken en te remediëren waar nodig. Bijkomend aan deze cursus waar je alle kennis verkrijgt die nodig is, kan je een jaar lang gebruikmaken van het 💡online Ontwikkelingslab voor Coaches💡.

  1.295 (excl. BTW)
 • 195 (excl. BTW)
  5( 5 reviews )
  34

  Het belang van fundamentele bewegingspatronen van jonge kinderen. In deze online cursus ontdek je welke fundamentele bewegingspatronen belangrijk zijn en hoe je deze kan observeren en stimuleren. Deze cursus is geaccrediteerd door Pro-Q-kine. Dit is het eerste deel van de 6 cursusdelen om stapsgewijs Bodymap-beweegcoach te worden.

  195 (excl. BTW)
 • 195 (excl. BTW)
  5( 1 reviews )
  13

  In deze online cursus ontdekt je hoe belangrijk sensorische integratie is en hoe je deze kan observeren en stimuleren. Deze cursus is geaccrediteerd door Pro-Q-kine. Dit is het tweede deel van de 6 cursusdelen om stapsgewijs Bodymap-beweegcoach te worden.

  195 (excl. BTW)
 • 195 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  12

  Het belang van psychomotorische en preschoolse vaardigheden van jonge kinderen. In cursus 3 ontdek je de inhoud van de ‘gele flesjes’. Cursus 3 is één van de 5 cursusonderdelen om stapsgewijs Bodymap beweegcoach te worden. Je kan enkel een certificaat Bodymapbeweegcoach ontvangen na het volbrengen van de 5 modules.

  195 (excl. BTW)
 • 490 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  2

  In deze cursus gaan we verdiepen in de kennis van de fundamentele motoriek . Deze cursus omvat de licentie van 1 jaar online Ontwikkelingslab voor coach.

  490 (excl. BTW)
 • 690 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  0

  In deze cursus gaan we verdiepen in de kennis van de fundamentele motoriek . Deze cursus omvat de licentie van 1 jaar online Ontwikkelingslab voor scholen.

  690 (excl. BTW)
 • 350 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  4

  In deze cursus gaan we verdiepen in de kennis van de fundamentele motoriek. 👉 Let op! Deze cursus kan je enkel volgen als je al lid bent van het online Ontwikkelingslab. Als coach, kinderdagverblijf of via je school.

  350 (excl. BTW)
 • 145 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  6

  👉 Let op! Deze cursus kan je enkel volgen als je de BAGmoves al hebt gevolgd en lid bent van het online Ontwikkelingslab.

  145 (excl. BTW)
 • 290 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  1

  🚀 Praktijkstage. In dit deel leg je de opdrachten af voor het behalen van het certificaat Bodymap beweegcoach. Deze opdrachten geven ervaring en inzicht in de toepassing van de opgedane kennis. Je kan dit deel enkel volgen als je voldoet aan volgende voorwaarden: – je hebt cursusdeel 1 tot en met 5 afgelegd. – je hebt een licentie van het online Ontwikkelingslab, als coach, via je school of kinderdagverblijf.

  290 (excl. BTW)
 • 995 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  17

  Jonge kinderen, baby’s, peuters en kleuters hebben een heel specifieke begeleiding nodig. De juiste kennis van de motorische ontwikkeling is een noodzaak. Je leert inzichten die je op een heel concrete wijze kan toepassen in de dagelijkse praktijk. Je leert hoe je baby’s en peuters kan observeren op een heel speelse manier. Je leert hoe je baby’s en peuters kan stimuleren op een heel speelse manier. De inhoud van deze cursus zal de kwaliteit van de dagelijkse begeleiding sterk verbeteren.…

  995 (excl. BTW)
 • 99 120 (excl. BTW)
  5( 1 reviews )
  19

  Kindertuina is een behandelmethode afkomstig uit de Chinese gezondheidszorg. Deze handelingen zijn eenvoudig, economisch en vrij van neveneffecten. Kinderen accepteren Tuina zeer gemakkelijk omdat de manipulaties een fijn gevoel geven. Let op!: Bij medische klachten is het belangrijk om steeds een arts te raadplegen! Werking van Kindertuina: Door de specifieke massage worden er biofysische en biochemische veranderingen teweeg gebracht die het lichaam in alles ondersteunen. Je kan de opleiding Kindertuina-therapeut volgen aan het opleidingscentrum ICZO. (www.iczo.be) Je dient eerst de…

  99 120 (excl. BTW)